Gastenboek

Nina, geplaatst op: 02-05-2021

Wat een lekker plekje. We waren met zijn tweeën, en het was erg comfortabel in het huisje. Als was voor handen. Gezin met kinderen kan ook, hoewel die niet te klein moeten zijn vanwege een open trap naar de badkamer beneden. De omgeving is prachtig, het uitzicht vanuit de woonkamer ook. Het huisje is knus maar door het schuin omhoog lopende dak ook ruimtelijk. We komen graag een keer terug!


Wendy, geplaatst op: 02-05-2021

Een hele fijne plek met veel licht, hout en mooi gelegen (vrij en zo het bos in).


Hanneke, geplaatst op: 02-05-2021

We hebben een heerlijk verblijf gehad in dit prachtige huisje, dicht bij de mooie natuur.


Sebastiaan, geplaatst op: 02-05-2021

Heerlijk huisje waar je van de rust kan genieten. Veel leuke wandelroutes in de buurt die je direct van de woning kan gaan lopen.


Jozef, geplaatst op: 17-01-2021

Een prachtig, uniek, verstopt plekje midden in de natuur maar toch goed bereikbaar. Heel licht door glaswand. Van harte aanbevolen!


Nina, geplaatst op: 17-01-2021

Wat een lekker plekje. We waren met zijn tweeën, en het was erg comfortabel in het huisje. Als was voor handen. Gezin met kinderen kan ook, hoewel die niet te klein moeten zijn vanwege een open trap naar de badkamer beneden. De omgeving is prachtig, het uitzicht vanuit de woonkamer ook. Het huisje is knus maar door het schuin omhoog lopende dak ook ruimtelijk. We komen graag een keer terug!


Miel, geplaatst op: 19-08-2020

Prachtig huisje middenin het groen. Absolute aanrader voor fietsers, wandelaars die zich na een lange dag willen terugtrekken in een stijlvol en comfortabel vakantiehuisje.


Suzanne, geplaatst op: 10-08-2020

We hebben enorm genoten van ons verblijf in Vasse. Het huis ligt prachtig en de omgeving was nog mooier dan we van tevoren gedacht hadden. De hoge ramen geven je ook binnen het buitengevoel en het is heerlijk toeven op het terras met zicht op de tuin. We hebben er vele momenten lezend doorgebracht :). De tuin is enorm groot en grenst aan een prachtig afwisselend natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Diverse dorpen en activiteiten heel dichtbij. Aanrader!


Lucas, geplaatst op: 15-07-2020

Een rustig gelegen huisje voorzien van alle gemakken om een ontspannen verblijf te garanderen. Mooie omgeving om te wandelen / fietsen.


Nina, geplaatst op: 29-06-2020

We hebben genoten van het huis en de omgeving. Het huis straalt gemoedelijkheid uit. De woonkamer is sfeervol ingericht. Prima plek om tot rust te komen. Heerlijk balkon en een zeer groot grasveld. De keuken is goed voorzien van alle gemakken. De omgeving is mooi om te fietsen of te wandelen of gewoon te genieten. Het dorp, met voldoende faciliteiten, is dichtbij (1km). Een aanrader.


Niek, geplaatst op: 17-06-2020

Prachtig huisje in een zeer rustgevend gebied. De vogels en konijnen kun je vanaf het balkon spotten, terwijl er in de omgeving mooie wandelgebieden zijn. De openhaard en grote ramen naar de tuin toe, maakt het geheel zeer idyllisch. Zeer aan te raden!


Maarten, Rieke & Mets, geplaatst op: 19-08-2017

Dank voor een paar heerlijke dagen in jullie fijne huisje!
De pauwenfamilie verraste ons en ook zijn we onder de indruk van de mooie omgeving. Zoon Mets (6 maanden) heeft heerlijk geslapen en wij dus ook ;).

Groet,

Maarten, Rieke & Mets


Paul en Joke, geplaatst op: 11-08-2017

Fam. Ter Haar, bedankt voor een fijn verblijf in jullie vakantiehuisje.
Mooi weer gehad, veel gewandeld, wat is het hier prachtig en wat zijn de Twentenaren/Tukkers aardig!

En de vrouwen wonnen het EK voetbal (wedstrijd was in Enschede) met 4-2, van Denemarken! Deze wedstrijd hebben we gevolgd in een gezellig café in Vasse.

Hartelijke groet,

Paul en Joke


Bert Mulder, Annet van der Vat, geplaatst op: 31-07-2017

Beste Wietse en familie,

Wij zijn vanmorgen, na een heerlijke week, weer vertrokken uit het vakantiehuisje.

Heel erg bedankt voor het gebruik van het huisje. We hebben genoten van het sfeervolle huisje en de prachtige omgeving.

Wie weet tot ziens,

Vriendelijke groet,

Bert Mulder, Annet van der Vat


Ida en Lies, geplaatst op: 30-11-2016

Wat hebben we genoten van dit prettige en sfeervolle huisje! En dat we hier ook nog een open haard aantroffen was een fijne verrassing.
We maakten mooie wandelingen in alle windrichtingen rond Vasse met prachtig zonnig weer. Deze week was helemaal perfect!

Veel dank aan de familie Ter Haar die ons dit huisje zomaar in vertrouwen liet gebruiken.
We hopen nog eens terug te komen...
Voor het nieuwe jaar alle goeds gewenst!

Ida en Lies

Plaats een bericht